Välkommen till Ostkustens största Guldsmedsbutik!


Sortiment

Hos Herberts Guld finner du ett brett utbud varor av högsta kvalitet.

Vi fokuserar på att erbjuda ett bra pris och den bästa service du kan tänka dig.
De flesta av våra varumärken hittar du här: ”Varumärken”.

  • – Gratis försäkring i ett halvår för smycken över 500:-
  • – Gratis polering av silversmycken från Efva Attling som du köpt hos oss
  • – Gratis gravyr i förlovning- & vigselringar köpta hos oss
  • – Vi är en av de få guldsmedsbutikerna i Sverige som i största möjliga mån kan ordna en gravyr, en storleksändring, en polering, byte av lås, mm -Under tiden du väntar!
    SONY DSC

Vigsel & Förlovning >>

Hos Herberts Guld hjälper vi dig med vigsel- och förlovningsringar. Vi har ett brett utbud av ringar att välja bland, i flera olika material. Antingen väljer du en färdig modell och gör din beställning, får hem den snabbt och smidigt med gravyren inkluderad, eller så skapar du och vår guldsmed en helt egen design som blir unik för just dig. Hos oss kan du alltid betala med guld! Eget guld från början gör stor skillnad på priset.

carbon

Smycken >>

I butiken säljer vi smycken från ett flertal kända märken. Köper du smycket hos Herberts Guld får du hjälp av erfaren personal som kan guida dig till att välja smycket som matchar dig på absolut bästa sätt. Det finns idag oerhört många olika märken, och smycken tillverkas i många olika material.

 

Presentartiklar >>

Vi har ett brett utbud presentartiklar som passar till flera olika tillfällen. Personalen i butiken är väl insatta i olika högtider, bemärkelsedagar eller övriga ceremonier och kan vara till god hjälp när du ska välja ut en present. Detta passar utmärkt då du behöver lite extra inspiration när du ska finna den perfekta gåvan. Glöm inte att personalen finns till för din skull och hjälper dig med alla dina frågor!

Presenter-thumb-400x250

 

Matsilver >>

I butiken finner du ett brett utbud utav bestick i nysilver och äkta silver. Vid speciella högtider har vi även generös rabatt på besticken. Detta passar utmärkt att ge bort som present eller till att komplettera din egen samling.

Matsilver-thumb-400x250

 

Piercing >>

Butiken har ett stort sortiment av piercingsmycken för olika ändamål. Här finner du allt ifrån lösa piercing-kulor och töjsmycken till vackra navelsmycken. Vår personal hjälper dig att hitta det du söker och gör gärna beställningar ifall vi inte har just din vara hemma.
Ungefär en gång i månaden kommer vår piercare till butiken -då kan du boka tid för speciella piercingar!

piercing-400x250

Klockor >>

I butiken finner du klockor från flera kända varumärken. Bland annat kan vi erbjuda de populära och vackra klockorna från Efva Attling. Vi kortar även länkar på klockor och byter batteri i vår verkstad.

klockor-thumb-400x250